Zonnegamma Kérastase Soleil

De Soleil range zorgt dat jij kan genieten van de zomer, terwijl jouw haar wordt beschermd tegen alle zomerse gevaren. Ontdek hét haarverzorgingsprogramma voor in de zon voor zacht, glanzend haar gedurende de hele zomer.
De zomer is heet, sexy en een klein beetje wild. Jij wilt dat je haar matcht met deze mood, zonder dat het de negatieve impact ervan ervaart: zonbeschadiging, kleurvervaging, droogheid, dofheid. De Soleil range, een vernieuwde klassieker van Kérastase, laat jou van de zomer genieten, terwijl het jouw haar beschermt tegen de gevaren van de zomer.

Reinig
Een aftersun reiniging van een heldere en koele gel, dat zout, chloor en zand verwijdert. Dit bad houdt de lengten fris, terwijl het hydrateert en frizz glad maakt. De geur blijft lang aanwezig, om jou achter te laten met glanzend haar en ruikend naar zomers jasmijn en tuberoosbloem.

Verzorg
Een gelachtige crème masker met luchtige textuur herstelt de hydratatie van het haar na blootstelling aan de zon, plus anti-oxideert om de zware effecten van de zomer uit te balanceren. Diep herstel geeft een uniforme gladheid van aanzet tot punten, zonder de lengten te verzwaren en laat je achter met een lichte geur van zomerse bloemen.

Modelleer
Letterlijk vertaald “zeemeerminnen olie”, de Huile Sirene is een unieke hybride van een texturerende spray en een haarolie. De biphase formule geeft de textuur van een zoutspray, met de beschermende kwaliteit van een voedende haarolie en een frisse geur van jasmijn en tuberoos. Beach waves worden gedefinieerd en getextureerd, zonder de crunch van een traditionele zoutspray.

Met deze productlijn van Kérastase krijgt jouw kapsel de ultieme verzorging tijdens de warme zomerdagen.